Realme 3 Pro

Realme 3 Pro

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

Realme je četvrti smartfon brend kineske BBK Electronics grupacije, poznate po brendovima kao što su OnePlus, Vivo i Oppo. Iako izuzev OnePlusa nijedan BBK brend nije službeno dostupan u Evropi, uređaje je moguće naručiti putem internet shop-ova, a i Oppo i Vivo i Realme najavili su veće povećanje fokusa na Evropu.

Realme po poslovnoj filozofiji izgleda kao i Xiaomi te plasira uređaje sa odličnim komponentama po pristupačnoj cijeni. Na test nam je stigao jedan takav. Riječ je o Realme 3 Pro modelu predstavljenom u Aprilu ove godine. Iako je Realme nakon njega predstavio još par uređaja većih kapaciteta, Realme 3 Pro i dalje se čini kao zanimljiva kupovina uzimajući u obzir da dolazi sa Snapdragon 710 procesorom i cijenom od nekih 450KM.

Realme 3 Pro dolazi u lijepo dizajniranom kućištu od plastike. Poleđina ima zanimljiv uzorak na jednom dijelu u obliku slova S ili oblik valova, što ostavlja poprilično zanimljiv utisak kada je uređaj izložen direktnom svjetlu. Poleđina je ispolirana tako da se čini kao da je staklo ali nažalost ili na sreću, zavisno o preferencijama, nije staklo.
Okvir kućišta također je plastičan, ali mat boje što daje lijep kontrast sa sjajnom poleđinom.
Okvir nema neku posebnu završnu obradu tako da je dosta grubo izveden, posebno na prelazima sa poleđine na okvir i sa okvira na displej.

Pročitajte...

Huawei Kirin 1020 do 50% većih performansi od prethodnika

Pratite nas:Huawei Kirin 1020 će biti izrađen u 5nm procesu i donijeti do 50% veće …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *