Pixel 3 (XL): Google sa novim bojama?

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

Sve dobre stvari počinju sa brojem 3. Samo, čega tri? Sa ovim brojem Google poziva obožavatelje Pixel telefona na špekulacije. Tri boje? Tri kamere? Tri modela? Dobro pitanje. Samo je sigurno da se radi o trećoj generaciji Pixel telefona.

Prije tačno sedam dana Google je poslao pozivnice medijskim zastupnicima za jedan “Launch-Event” u New Yorku. Ako se pravilno interpretira, fotografija ukazuje na moguće ideje modela pametnih telefona Pixel 3 i Pixel 3 XL, gdje se preko određenih objava slika zna previše – ili premalo. Moguće da su objavljivaći Google-ovih telefona na socijalnim mrežama namjerno navedeni na krivi trag kao npr. zadnji put kada je telefon “slučajno” zaboravljen u taksiju. Sada vas još jedna fotografija Google-a poziva na nagađanje: Da li operater Androida izbacuje Pixel 3(XL) u zelenoj boji? Fotografija objavljena na japanskoj Google store stranici bi mogla ukazivati upravo to. Druge boje koje se očekuju na Google telefonima su bijela i crna.

I u američkoj prodavnici Google je pokrenuo reklamu: Piše: “Budite znatiželjni.”
“9. Oktobra obratite pažnju na novosti od nas.”

Šta će Google 9. Oktobra još predstavit?

Da li će Google pored Pixelovih pametnih telefona 2018. predstaviti još neke uređaje, do sada nije poznato. Izlazak Pixel pametnog sata preduzeće je već demantovalo. Moguće da će Google 9. Oktobra u New Yorku najaviti nove Pixel-Buds slušalice.

 

 

 

areamobile.de

 

Pročitajte...

Huawei Kirin 1020 do 50% većih performansi od prethodnika

Pratite nas:Huawei Kirin 1020 će biti izrađen u 5nm procesu i donijeti do 50% veće …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *