Nije trebalo dugo: Sada možete preuzeti Pixel 3 verziju Google Camera aplikacije

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

• Korisnici starije verzije Google Pixela sada mogu preuzeti najnoviji Pixel 2 Google Camera APK

• Aplikacija dolazi sa novim dodacima i promjenom korisničkog sučelja

• Neke od Google Pixel 3 glavnih dodataka, poput Top Shot i Night mode, nisu uključeni

APK nove verzije Google Camera aplikacije sada je dostupan za preuzimanje (prvi objavio Android Police). Nova verzija ove aplikacije donosi promjene UI-a(korisničkog sučelja) i nove dodatke kamerama starijih Google Pixel telefona.

Nažalost, novi načini fotografisanja Google Pixel 3 kamere (Top Shot, Photobooth, Night Sight) su isključeni za novije telefone.

Ipak, aplikacija starije Pixel modele čini i dalje korisnim. Najveća promjena je to da Google Camera sada podupire i RAW fotografije. Ovo su sjajne vijesti za one koji se vole igrati fotografijama. RAW možete uključiti na odjeljku za Napredne postavke.

Druga promjena se odnosi na opciju za dotjerivanje lica koja se nalazi u portretnom načinu fotografisanja. Umjesto samo da uključite ili isključite ovu opciju, sada možete odabrati i tip dotjerivanja tj. prirodno ili glatko dotjerivanje. Google je također napravio malo promjenu u načinu panoramskog fotografisanja preko aplikacije. Sada nas upućuje na panoramsko fotografisanje koristeći strelice umjesto poravnanih tačkica kao u staroj verziji.

UI promjene uključuju novi način prebacivanja između načina fotografisanja. Isto kao i kod iPhonea, sada samo trebate listati lijevo ili desno na meniju iznad okidača i tako mijenjati način fotografisanja. Klikom na More na ovom meniju prikazuje se još funkcija kamere kao što su Photo Sphere, AR Stickers i Lens.

Ako želite isprobati Google Camera aplikaciju, APK možete preuzeti ovdje. Dok je trenutno dostupna samo za korisnike Google Pixel telefona, prošle godine nije trebalo dugo vremena da postane pristupačna i za druge uređaje.

 

 

 

 

androidauthority.com

Pročitajte...

Oppo Reno2

Oppo Reno2 nagovještava nekoliko ključnih karakteristika ovog telefona

Pratite nas:Oppo je već najavio pokretanje događaja za 28. avgust, kada će kompanija lansirati svoje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *