Samsung-Galaxy-Fold2

Kako je Samsung redizajnirao Galaxy Fold?

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

Samsung je posljednja dva mjeseca proveo radeći na tome kako da popravi Galaxy Fold. Konačno je i završena popravka, prema novom izveštaju.

Bloomberg je tvrdio da je Samsung upravo završio dvomjesečni redizajn svog sklopivog telefona, koji je trebao biti predstavljen u aprilu, ali je odgođen nakon što su recenzenti prijavili neuspjehe sa displejom. Samsung je u završnoj fazi proizvodnje komercijalne verzije i možda će pokušati da ga pokrene prije Nove godine, iako još nije izabrao datum izlaska na tržište.

Kao dio ispravki na telefonu, Samsung je navodno “istegnuo” zaštitni film da bi se omotao oko cijelog ekrana i na spoljne okvire, što je znatno otežalo odljepljivanje.
Takođe je ponovo napravio preklop, tako da je više prema gore i sjedi u ravnini s ekranom, stvarajući gotovo nevidljivu “protruziju” koja može smanjiti šansu da se na sredini ekrana pojavi nabor.

Samsung-Galaxy-Fold

Očekuje se da će Samsung početi da isporučuje komponente za Galaxy Fold, kao što su ekran i baterija, u fabriku u Vijetnamu za montažu, dok još i dalje razmišljaju o datumu lansiranja. Bloomberg je saopštio da je malo vjerovatno da će Galaxy Fold debitovati na predstojećem Samsung-ovom događaju “Unpacked” u Njujorku 7. avgusta. Umjesto toga, taj događaj će se fokusirati na novi vodeći Galaxy Note 10 telefon.

Zanimljivo je da je Bloomberg napomenuo da se Samsung “ne žuri da lansira Galaxy Fold nakon što je Huawei odgodio uvođenje vlastitog sklopivog uređaja”. Imajte na umu da je generalni direktor kompanije Samsung DJ Koh nedavno izjavio novinarima da je Samsung pokušao da lansira Galaxy Fold „prije nego što je i bio spreman“, i da je situacija koja je rezultat toga bila „jako neugodna“ za kompaniju.

Nakon svega ovoga, pitanje je da li bi ste vi kupili ovaj telefon?

Pročitajte...

Huawei Kirin 1020 do 50% većih performansi od prethodnika

Pratite nas:Huawei Kirin 1020 će biti izrađen u 5nm procesu i donijeti do 50% veće …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *