Crni Google Pixel 3 XL zaboravljen u taksiju

Google je ove godine očigledno influencerima podijelio dosta testnih uzoraka uređaja Google Pixel 3 XL. Jedan od ovih testnih uređaja sada je bio i ostavljen u jednom taksiju. Ono što je ovdje posebno jeste da se radi o do sad nepoznatom crnom modelu.

Da li je u pitanju marketing ili se ovo zaista događa slučajno – Google još ne komentariše ove incidente. Ipak, primjetno je kako se Google Pixel 3 XL koji se očekuje na tržištu od 9. oktobra do sad mnogo puta slikao, testirao, te našao u videima raspakiranja novih proizvoda. Do sada je na tim slikama i videima uvijek bio u bijeloj boji. Sada, zahvaljujući (ne)pažljivom vlasniku jednog od ovih uzoraka Google Pixel-a 3XL koji je svoj primjerak ostavio u Lyft taksiju, imamo prilku da se divimo ovom uređaju i u crnoj boji.

Ova kompletna priča malo nas podsjeća na Apple iPhone koji je također bio slučajno zaboravljen u jednom baru. Pažljivi taksista koji je pronašao ovaj Google pametni telefon na zadnjem sjedištu prvo je mislio da se radi o njegovom vlastitom Google Pixel-u 2 XL. Međutim, njegov telefon nije imao urez na vrhu ekrana. Ovaj “zaboravljeni” Pixel 3 XL je nakon nekoliko uslikanih slika za porodični album vraćen prvobitnom vlasniku.

 slike: AndroidPolice

Prema Bloomberg-u, Google će predstaviti ovaj 6,7 inčni pametni telefon sa unaprijed instaliranim Android 9 Pie operativnim sistemom 9. oktobra na jednom događaju u New York-u, zajedno sa manjim modelom, Google Pixel-om 3. Pretpostavlja se da će dolaziti sa Snapdragon 845 procesorom, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

 

 

 

 

areamobile.de

Pročitajte...

iPhone XS MAX je do sada najskuplji iPhone – čak i za Apple

iPhone XS Max je do sada najskuplji iPhone – čak i za Apple. Međutim, svi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *