Black Shark Game Phone 2 Pro poboljšani izgled i performanse!

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

Osim što su dva najtoplija mjeseca u ljetu, juli i avgust obilježavaju lansiranje nekih od najočekivanijih digitalnih proizvoda.
Ova dva mjeseca presjeka su postala mjeseci kada se gaming mobilni telefoni međusobno nadmeću.

Black Shark Game Phone 2 Pro je drugi mobilni telefon koji je Black Shark objavio ove godine, a drugi gaming mobilni telefon objavljen u drugoj polovini 2019. Obično Black Shark izdaje dva mobilna telefona u godini, za koje se očekuje da će imati iste “zapaljive situacije” zbog procesora. Međutim, ove godine Black Shark Game Phone 2 Pro je koristio najnoviji Qualcomm Snapdragon 855 Plus, postajući drugi mobilni telefon na tržištu koji je spakovao Snapdragon 855 Plus, pod haubu.

Kompletan dizajn i sjajna osvjetljenja!
Nedavno predstavljeni Black Shark 2 Pro nosi snažni kontinuitet pod nazivom Black Shark 2. Drugim riječima, navedeni modeli dizajnirani su kao dio iste serije.

Black-Shark-2-Pro

Kao što se i očekivalo, Black Shark je zadržao dizajn leđa; međutim, u srednjem dijelu je napravio neka podešavanja. Pro varijanta nadmašuje Black Shark 2 po obliku i teksturi te nudi veću brzinu.
Black Shark Game Phone 2 Pro očito je bolji od stilova dizajna koji su usvojili ostali gaming telefoni.

Novi telefon ima manji “S” u odnosu na prethodnika, dok sužava glavni dio. Dok su i gornji, kao i donji dio originalnog Black Shark 2 skoro prazni, Black Shark 2 Pro ispunjava to mjesto sa nekoliko sićušnih lampica. Novo je, bez imalo sumnje, privlačnije.

Dizajn sa visokim i niskim valovima, u kombinaciji sa linijama iza njega i oblikom koja podsjeća na palubu, postavljenu u sredini, upečatljivo podsjeća na svemirski ratni brod ili sportski automobil. Za razliku od stražnjeg dijela, prednji dio ima tradicionalni izgled, koji je prilično sličan Black Shark 2. Na primjer, koristi neoblikovani dizajn na cijelom ekranu, a na obje strane ima puno ručnog prostora za vrhunsko igranje.

Ekran Black Shark 2 Pro trebao bi biti isti kao Black Shark 2, 6,39 inča, rezolucije 2340 × 1080, brzina osvježavanja od 60Hz (što i nije neka velika brzina osvježavanja) Samsung AMOLED ekran i parametri koji su jako popularni. Nakon instalacije neovisnog upravljačkog čipa za prikaz, sa sigurnošću se može reći da je brzina osvježavanja ipak najbolja karakteristika telefona.

Ipak, ljubitelji pametnih telefona vjerojatno će dati veliku važnost parametrima ekrana, koji će biti drugačiji na svoj način. Imajući sve navedemo u vidu, da li bi radije izabrali AMOLED ekran visoke brzine osvježavanja ili Samsungov model AMOLED ekrana?

Pored toga, Black Shark 2 Pro prihvaća istu tehnologiju otiska prsta na ekranu, koja donosi istu brzinu otključavanja kao i Xiaomi.

Snapdragon 855 Plus je moćan, ali jezgra ima potpuno jedinstveno igraće iskustvo.
Sa prednje strane telefon koristi model 855 Plus, koji je prvobitno pronađen na ROG telefonu 2. Očigledno je da oni koji prave pametne telefone za igranje posvećuju veliku pažnju performansama u ovom području.

Pročitajte...

Huawei Kirin 1020 do 50% većih performansi od prethodnika

Pratite nas:Huawei Kirin 1020 će biti izrađen u 5nm procesu i donijeti do 50% veće …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *