Razer Phone 2: Da li objavljene fotografije prikazuju novi pametni telefon za igrice?

Pratite nas:
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube

Nasljednik telefona za igrice,Razer Phone, bi još ove godine trebao izaći – do sada nije bilo nikakvih značajnih informacija.
Sada su se na internetu pojavile fotografije koje izgleda prikazuju Razer Phone 2. Prema fotografijama, naročito zadnja strana uređaja bi bila veliko iznenađenje.

Evan Blass koji je sa svojim prognozama često bio u pravu, je na svom Twitter računu objavio za ovu godinu najavljeni Razer Phone 2. Na kolažu navodno se vide i prednja i zadnja strana novog pametnog telefona za igrice.

Fotografije su, prema Blassu, napravljene od jednog zaposlenika Razera koji je uslikao ekran.

Prema fotografijama, u smislu dizajna , došlo je do slabih promjena u odnosu na prvi Razer Phone. Ostao je malo zdepast format kao i debele šipke na strani uređaja. I dalje ostaju rubovi na vrhu i dnu zaslona.

Na ekranu telefona vidljive su scene online igrica Fortnite i PUBG. Prikazani meni sa prečicama za igrice je izgleda dio “Razer Hub” korisničkog sučelja.

Razer Phone 2: Da li pametni telefon za igrice dolazi sa touchpadom na zadnjoj strani?

Međutim, na prikazanom uređaju velika iznenađenja nisu na prednjoj strani već na zadnjoj.
Prema fotografiji, tu je integrisan touchpad. Za korisnike bi to značilo da bi se prilikom upravljanja preko tipki na dodir dio ekrana ne bi prikrio. Ukoliko bi to zaista bilo tako, onda bi to bio inovativan i koristan dodatak za jedan gamimg smartphone.

Touchpad na zadnjoj strani telefona i nije baš toliko nova ideja. Sony je za svoju PS Vitu imao sličan koncept. Pokušaj te tehnologije imali su također proizvođač pametnih telefona Motorola sa svojim Backflipom ili Oppo sa N1 uređajem.

 

 

 

 

 

 

chip.de

Pročitajte...

Razlika između LCD, TFT, OLED, AMOLED, SUPER AMOLED, RETINA ekrana? Prednosti i nedostaci

Pratite nas:Usjek ili okvir oko ekrana je sve manji i telefoni gube više okvirnog prostora …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *