OnePlus 3T: Sve glasine o poboljšanoj verziji vodećeg uređaja

Da li OnePlus izbacuje na tržište poboljšanu verziju svoga vodećeg uređaja’ Glasine upućuju na puštanje OnePlus 3T-a na tržište u novembru.


U proteklim godinama OnePlus dobio je sa svojim vrhunskim pametnim telefonima i dobrom odnosu cijene i kvaliteta mnogo ljubitelja. Prvi modeli bili su dostupni samo u ograničenom broju i nisu podržavali frekvenciju od 800 MHz. Zbog toga je brza povezivost putem LTE-a bila dostupna samo kod nekih operatera i unutar gradova u određenim državama. Sa OnePlus-om 3 ovom kineskom proizvođaču uspjelo je poći za rukom da bude svima dostupan i da ima sve LTE frekvencije, te da konkurentskim uređajima, poput Samsung Galaxy-a S7 ulije strah u kosti svojom povoljnom cijenom. Sada su tu već glasine o poboljšanoj verziji ovog vodećeg pametnog telefona – OnePlus-u 3T.


Više snage sa bržim procesorom

Kako izvještava Phone Arena, OnePlus 3T  trebao bi sa bržim procesorom privući nove kupce. Po njima bi ovaj pametni telefon trebao pokretati Snapdragon 821 procesor, a u OnePlus-u 3 procesor je bio Snapdragon 820. Uz to bi kao operativni sistem trebao dolaziti Android 7 Nougat. Osim toga sve drugo trebalo bi ostati po starom – ekran sa dijagonalom 5,5 inča (13,97 centimetara), te Full HD rezolucijom (1920 x 1080 piksela), 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, skener otisaka prsta, USB tipa C, kao i baterija kapaciteta 3000 mAh sa mogućnošću brzog punjenja. Po GSM Areni, kamera bi trebala ostati na 13 MP, kao i kod Oneplus-a 3, ali bi trebala raditi sa novim Sony-evim senzorom. Što se dizajna tiče, čini se da ovaj proizvođač nije ništa mijenjao.


Cijena i predstavljanje

OnePlus 3T trebao bi, po trenutnim glasinama, koštati 480 dolara, što je otprilike 847 KM, s tim da u cijenu u dolarima nisu uračunati porezi. Ovaj pametni telefon trebao bi biti nešto skuplji od OnePlus-a 3, koji je u Njemačkoj, npr. dostpan za 470 Eura (cijena od 4. novembra 2016.). Moguće je da OnePlus predstavi svoj novi uređaj već 14. novembra, tako da na nove informacije ne bismo trebali dugo čekati.

 

 

Izvor: computerbild.de

Pročitajte...

Nije trebalo dugo: Sada možete preuzeti Pixel 3 verziju Google Camera aplikacije

• Korisnici starije verzije Google Pixela sada mogu preuzeti najnoviji Pixel 2 Google Camera APK …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *